Saunapaneelit, laudelaudat ja muu puutavara Heinolasta

Kysy lisää

Myymme ja tuotamme yhteistyökumppaniemme kanssa hienoa ja lämpökäsiteltyä puutavaraa. Saat kauttamme lämpökäsiteltyjä tuotteita, joiden materiaaleja ovat koivu, haapa, saarni, lehmus/poppeli ja siperian lehtikuusisäleet. Tuotevalikoimamme ei kuitenkaan koostu ainoastaan lämpökäsitellystä puusta, vaan myös monipuoliseen käyttöön sopivasta muusta puutavarasta. Tarjoamme muun muassa lämpökäsiteltyjä saunasisustuksia, kuten saunapaneeleita, ja muita puusta tehtyjä käyttöesineitä. Tervetuloa tutustumaan kattavaan ja laadukkaaseen tuotevalikoimaamme.

Lämpökäsitelty puutavaramme

Tuotamme korkealaatuista lämpökäsiteltyä puutavaraa yhteistyössä Thermo Polar Oy:n kanssa. Meidän ja asiakkaidemme puutavara käsitellään heidän modernissa puunkäsittelylaitoksessaan Pieksämäellä. Nykyinen kumppanuutemme Thermo Polarin kanssa pohjautuu vuosikymmeniä jatkuneelle aikaisemmalle yhteistyölle. Olemme rakentaneet yhteisien vuosien aikana vankan luottamuksen ja tietotaidon lämpökäsitellyn puun tuotannosta ja myynnistä. Lämpökäsitelty puutavara sopii puusepille ja askartelijoille monituisiin tarkoituksiin. Tarjoamme lämpökäsitellyn puutavaran ohella myös käsittelemätöntä haapaa ja tervaleppää.

Saunasisustukset

Lehmus ja poppeli ovat parasta materiaalia lankkulaudepuuksi. Näistä puista valmistetut ja lämpökäsitellyt massiiviset lankkulaudepuut ovat kestävää materiaalia saunan rakennukseen ja remontointiin. Lankkujen paksuus voi olla 42 mm ja leveys jopa 200 mm. Lämpökäsiteltyjen laudelautojen ja saunapaneeleiden lisäksi uusina materiaaleina meillä on tarjota lämpökäsittelemättömät haapa- ja tervaleppätuotteet saunaan sekä muuhun sisustamiseen. Myymme lisäksi parafiiniöljyä saunan puiden pintakäsittelyyn. Parafiiniöljy on oma pullottamamme, laadukas ja edullinen tuote.

Käyttöesineet ja liikelahjat

Puusta saa toteutettua monia upeita koriste- ja käyttöesineitä. Ne soveltuvat erinomaisesti persoonallisiksi liikelahjoiksi tai sisustuksen piristämiseen. Puusta tehdyt pienesineet sopivat myös hyvin joululahjaksi, häälahjaksi tai mihin tahansa muuhun merkkitapahtumaan. Tule tutustumaan tuotevalikoimaamme liikkeessämme. Osoitteemme on Viilukatu 3, Heinola.

Lattialaudat

Koivusta tehdyt massiivilattialaudat ovat siisti ja upea sisustusvalinta lämmintä henkeä ja laatua hakevalle sisustajalle. Lämpökäsitellyt koivulaudat kestävät kulutusta ja ovat ilo silmälle. Koivu on oiva valinta Suomen ilmastoon ja olosuhteisiin sen vähäisen kosteuselämisen johdosta. Lisäksi se on lämmin ja miellyttävän tuntuinen jalan alla. Tiedustele lattialaudoista ja listoista lisää.

Varastopalvelut

Vuokraamme varastoa sekä kausisäilytystiloja, joissa on helppo säilyttää ajoneuvoja, matkailuvaunuja, veneitä ja muuta välineistöä vuoden ympäri viileässä ja kuivassa tilassa. Tila on avoin ja korkea, mikä sopii isompiinkin säilytystarpeisiin. Varastohallimme sijaitsee osoitteessa Viilukatu 3. Varastoasioissa voit ottaa yhteyttä

Marko Erjansaloon, puh. 040 547 0768.